Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New test release, please test
10-06-2016, 11:10 PM
Post: #21
RE: New test release, please test
(10-06-2016 11:02 PM)nemyax Wrote:  How do you dock and undock windows?
You always use the title bar for that.
Dock: press the LMB on a window's title bar and drag it over the place you want to dock. Depending on location - moving the mouse up/down/left/right you will have a preview of its location in a blue rectangle. When you release the LMB it will be docked.

Undock - also pressing the LMB on the title bar, drag the window out from its location. You must get a "floating" window.

My Wings3D Collection at G+
10-06-2016, 11:17 PM
Post: #22
RE: New test release, please test
micheus
Yes, that's what I expected, but it doesn't work for me on 64-bit Windows 7 (default or classic theme). The docking guides never appear.
10-06-2016, 11:32 PM
Post: #23
RE: New test release, please test
nemyax: That is strange.
Can you open the "Window/Log Window" and see if you got any debug info there?
10-06-2016, 11:40 PM
Post: #24
RE: New test release, please test
dgud
Nothing is logged as I drag the windows around.
I'm also getting screen refresh issues: http://pix.academ.info/images/img/2016/1...e7b3cb.jpg
10-07-2016, 12:10 AM
Post: #25
RE: New test release, please test
Undocking works but if one wants to move that window, after it is undocked, it gets docked automatically again. Maybe RMB drag needs to be added for moving windows without docking???

oort
10-07-2016, 03:20 AM
Post: #26
RE: New test release, please test
RMB for moving a window does not work in my Windows 10.

nemyax: It looks like wings does not get window movement events at all (or refresh) that is really strange,
I tested on my win-7 64 at work today and it worked fine.
Do you have any other strange software running?
10-07-2016, 03:23 AM
Post: #27
RE: New test release, please test
(10-07-2016 03:20 AM)dgud Wrote:  RMB for moving a window does not work in my Windows 10.

nemyax: It looks like wings does not get window movement events at all (or refresh) that is really strange,
I tested on my win-7 64 at work today and it worked fine.
Do you have any other strange software running?
I can tested under win 10 tonight.. Under win7 x64 work fine here. Smile

The Universe is an infinite equation
10-07-2016, 04:57 AM
Post: #28
RE: New test release, please test
Oort I think (after I have used it for half a year) that you will keep windows docked, unless you work with multiple desktops where you might want tools in the other desktop.
10-07-2016, 05:03 AM
Post: #29
RE: New test release, please test
dgud
Quote:Do you have any other strange software running?
When I first encountered this, I thought VirtuaWin (virtual desktop manager) might be to blame. I closed Wings, quit VirtuaWin and started Wings again, but the same things happened.
I'm not running any other software that's supposed to affect the window manager. The video card is a Radeon.
10-07-2016, 05:14 AM (This post was last modified: 10-07-2016 05:29 AM by dgud.)
Post: #30
RE: New test release, please test
Ok, don't know what to do really, I don't want to blame on amd for this because this are windows events
that seems to not be coming.

For safety I will test on my sons computer (win 10 with Radeon)..
PS: I used to use VirtuaWin myself before switching to win 10.

nemyax: Can you test https://www.dropbox.com/s/g5idor6hbhq3x0...y.exe?dl=0

I have added a printout when the window is moved, see log window for outputs, there will be a lot of them it anything
works as it is supposed to.
Thread Closed 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)