Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TheBounty Renderer (rewrite for wxWidgets)
11-17-2013, 09:11 AM
Post: #31
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
Thanks Oort... I will download it and try it... : - )
Reply
11-21-2013, 07:54 AM
Post: #32
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
I still can not make a Yafaray render from within Wings... all the tabs of Yafaray appear (the export options panel, the material applying options in material tabs etc), the exe path in edit>plugin preferences>yafaray too is ok... but whenever I go to make a render I do receive an error message. Any idea about what may be going on?
Reply
11-21-2013, 09:14 AM (This post was last modified: 11-21-2013 10:20 AM by oort.)
Post: #33
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
Dimitri,
You did not list having "-pp c:/yafaray/plugins" (without quotes) added to Options under Edit> Plugin Preferences > Yafaray. This is just as important as specifying the location of yafaray-xml.exe ... Smile

Posting the error message may help as well.

Also, looking at post #26 above I see that povmaniac has removed the need to specify the plugins path. Use the one posted there instead of the one on my website. I think the version of the plugin on my website is outdated... Sad

Edit: I have tested the plugin version from post #26. You only need to specify the Folder for Yafaray-xml.exe and you no longer have to specify the plugins path under Options. At least it is working for me. I will post a new tar file on my site shortly...

oort
Reply
11-21-2013, 10:12 AM
Post: #34
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
(11-21-2013 09:14 AM)oort Wrote:  Dimitri,
You did not list having "-pp c:/yafaray/plugins" (without quotes) added to Options under Edit> Plugin Preferences > Yafaray. This is just as important as specifying the location of yafaray-xml.exe ... Smile

Posting the error message may help as well.

Also, looking at post #26 above I see that povmaniac has removed the need to specify the plugins path. Use the one posted there instead of the one on my website. I think the version of the plugin on my website is outdated... Sad

oort

If use this version:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1684...yafaray.7z

add -pp option is not need..



Greetings..

The Universe is an infinite equation
Reply
11-21-2013, 10:21 AM (This post was last modified: 11-21-2013 10:47 AM by oort.)
Post: #35
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
povmaniac,
Sorry, I have not been keeping up with your progress on the plug-in. I will post an updated tar file on my website shortly.

Edit: I have updated the tar file on my website. YafaRay/TheBounty tar file

oort
Reply
11-22-2013, 01:28 AM
Post: #36
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
Thanks... I will try it... : - )
Reply
11-22-2013, 03:34 AM
Post: #37
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
Installed it... this time the render tab does not appear (file>render>yafaray) despite the appearing of all the other Yafaray related tabs in the app (materials and lights). The 'Yafaray' option appears but whenever I click to open the render options tab there happens nothing. Any idea?

Also in the materials tab there appears the 'Bounty' title indicator instead of 'Yafaray'... in the lights tab there remains 'Yafaray' though. Is that ok?

(the Wings version I have installed is the 64bit one)
Reply
11-22-2013, 03:54 AM (This post was last modified: 11-22-2013 04:01 AM by povmaniac.)
Post: #38
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
Atm.. the both names are includes in this 'transitional' versions..
( Is a bite confused... sorry)
You can shared some image or screenshot??
Last version: 21/11/2013
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1684...yafaray.7z

Greetings..

The Universe is an infinite equation
Reply
11-22-2013, 08:04 AM
Post: #39
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
I downloaded and installed this version too but the problem remains... everything seems ok (this time in the file>render appears 'The Bounty' title also, instead of 'Yafaray') but when I click to the 'The bounty' (or click to the small options' tab box), so that may I make a render, there happens nothing.

I would put here a screenshot but there is no something to show... there is no any sign of something to show. : - )
Reply
11-22-2013, 02:42 PM (This post was last modified: 11-22-2013 03:14 PM by oort.)
Post: #40
RE: TheBounty Renderer; my fork of YafaRay project
Dimitri/povmaniac,
There seems to be a bug in the version posted today. I have the same problem that nothing happens when I try to render.

Dimitri,
You may need to manually copy the wpc_yafaray.beam file to C:\Program Files\wings3d_1.5.1\lib\wings-1.5.1\plugins\import_export

Make sure that an old copy of wpc_yafaray.beam does not appear under C:\Program Files\wings3d_1.5.1\lib\wings-1.5.1\plugins.

File > Install Plugin may not be working??? What version of Windows are you using? File > Install Plugin does not work on Windows 7.

Edit: povmaniac, I forgot to mention that the "Browse" button under Plugin Preferences > Yafaray > Binarie Folder will not let you select a folder. It tries to force you to pick a file. I do not know the Erlang code to specify a folder. Should you call it "Program Folder" instead of "Binarie Folder" ???

oort
Reply


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)