Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[fixed] Hotkeys stop works if we switch between applications
01-15-2017, 10:21 AM (This post was last modified: 01-24-2017 04:55 PM by micheus.)
Post: #1
[fixed] Hotkeys stop works if we switch between applications
The first time I noticed that I was following a video tutorial and get this problem everytime I switch back to Wings3D.
The mouse actions still works.

I have noticed that using Windows 7 and 10. Not sure if happens with other OS's.

Workaround:
- You have the option to save your project and restart Wings3D, or;
- In order to make Geometry window listen to the keyboard again click on another those small windows (Selection Group, Outiliner, ...) click in some items (sometimes a couple of time) and then hit TAB key until you see the object on Geometry window switch between Flat and Smooth shader mode - that is when the keys get back to be processed by Geometry window. Annoying I know, but it works for now.

My Wings3D Collection at G+
Reply
01-16-2017, 12:01 AM
Post: #2
RE: Hotkeys stop works if we switch between applications
In OSX, sometimes happen the same thing (suddenly Hotkey become doesn't work) too.
However,I haven't reported it yet.
I thought it was a memory shortage. Blush

Micheus,Thank you for Workaround!
Reply
01-19-2017, 05:59 AM (This post was last modified: 01-19-2017 05:59 AM by Asticles.)
Post: #3
RE: Hotkeys stop works if we switch between applications
Also Magnet options (Bell, dome, etc dissapear).
Reply
01-24-2017, 07:29 AM
Post: #4
RE: Hotkeys stop works if we switch between applications
No solution yet to this horrible behaviour?

__________________________________
http://www.wings3d.com.br/forum
http://www.youtube.com/wings3dchannel
http://www.facebook.com/wings3dchannel
Reply
01-24-2017, 04:55 PM (This post was last modified: 05-29-2017 11:29 PM by micheus.)
Post: #5
RE: Hotkeys stop works if we switch between applications
Yes. Dan fixed it last week.

Got to Some fixes to be applied to v2.1.5

My Wings3D Collection at G+
Reply
05-28-2017, 10:06 AM
Post: #6
RE: [fixed] Hotkeys stop works if we switch between applications
May we assume that this "wings_wm.beam" supercedes the one included in the tab key fix?
Reply
05-28-2017, 11:28 AM
Post: #7
RE: [fixed] Hotkeys stop works if we switch between applications
(05-28-2017 10:06 AM)Mr_Ekshin Wrote:  May we assume that this "wings_wm.beam" supercedes the one included in the tab key fix?
You have a point.
The fix-tab-issue.zip is a more recent build, so this on doesn't include that fix.

I'm on smartphone now, then I fix this link tomorrow.
Use the files you get in that post: http://www.wings3d.com/forum/showthread.php?tid=2382

Thanks

My Wings3D Collection at G+
Reply


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)